Smo podjetje, ki ima več kot 20-letne izkušnje ozvočevanja prireditev. Z leti se je nabor naših storitev širil in danes imamo v ponudbi tudi odrske konstrukcije in njihovo osvetlitev in snemanje ter postprodukcijska obdelava zvoka (jingli, zvočne podlage za gledališke in plesne predstave ipd.). Prav tako lahko preko nas bookirate No Name Blues Band, DJ-ane SHma ali pa vam svetujemo pri izboru drugih performejev za vaš dogodek.

OZVOČENJE

Imamo več sistemov ozvočenja od 250 W pa vse tja do 15000 W znamke Verse, Ibiza, Skytec in General Music. K ponudbi spadajo vsi mikrofoni (brezžični: ročni ali naglavni, ali z vodniki), stojala, mešalna miza, predvajalniki glasbe za vse formate in vse ostalo, kar boste definirali v tehničnem riderju.

Več informacij >>

OSVETLITEV

Vsak oder ali prizorišče potrebuje tudi osvetlitev in tukaj vam prav tako lahko pomagamo. Imamo več vrst reflektorjev z različnimi barvnimi filtri, t. i. “moving heade”, ki pričarajo vzdušje vsakega pravega šova. V ponudbi imamo tudi 3D laser, stroj za ustvarjanje megle in različne druge svetlobne efekte.

Več informacij >>

AUDIO PRODUKCIJA

Snemanje vokalov za oglase ali vezne tekste med prireditvijo in napovednike, urejanje in miksanje glasbe ter dodajanje zvočnih efektov za specifične plesne ali gledališke predstave.

Več informacij >>

STREHA

Odrska konstrukcija vsako leto stoji v Vetrinjskem dvoru v sklopu festivala Lent in ob različnih drugih večjih dogodkih. Konstrukcija lahko deluje kot streha za oder ali za publiko, na njo pa se obesijo luči za osvetlitev odra, večkrat pa tudi transparenti sponzorjev in podpornikov prireditve.

Več informacij >>

MOBILNI ODER - PRIKOLICA

Za manjše prireditve je primerna tudi prikolica, ki se pretvori v oder in je prirejena za ulične dogodke, pri katerih imajo nastopajoči večji stik z občinstvom. Primerna je za vse, ki želijo organizirati kreativen in drugačen dogodek.

Več informacij >>

Intelektualne storitve

Druge poslovne storitve, ki jih nudimo so izdelava spletnih strani, organizacija dogodkov, upravljanje socialnih medijev, promocija ter posredovanje in zastopanje glasbenih skupin. Pri nas imamo tudi komisijsko prodajo rabljene glasbene opreme. Preko nas poteka booking No Name Blues Banda, lahko pa vam tudi svetujemo pri pripravi programa za vaš dogodek. Na naši poti smo spoznali številne performerje, glasbenike, animatorje, plesne skupine in DJe, ki vam jih lahko priporočamo.

Za več informacij o cenah in ponudbi pošljite povpraševanje.