Malo ozvočenje

2 × 150 W do 2 × 500 W

To ozvočenje je primerno za manjše prireditve, govore, novinarske konference, gledališke predstave, manjše vokalne skupine, predstavitve produktov na sejmih, seminarje, vodene vadbe, poslovne dogodke in povsod, kjer je pomemben jasen in ravno prav glasen zvok v celotnem prostoru, ali na prostem. K ponudbi tudi vsa ostala zvočna oprema, potrebna za izvedbo prireditve: mešalna miza, mikrofoni (brezžični ročni ali naglavni in z vodniki) ter predvajalniki glasbe. Za postavitev ozvočenja poskrbi utečena ekipa, med prireditvijo pa za brezhiben potek skrbi tonski tehnik.

Več slik >>

Pošlji povpraševanje.

 

 

ozvocenjemalo

Srednje ozvočenje

2 × 500 W do 2 × 1000 W

To ozvočenje je primerno za večje poslovne, kulturne, športne in glasbene dogodke. Takšno ozvočenje zadostuje za srednje velike dogodke približno do 700 ljudi (dvorana Union v Mariboru), na primer koncerte ali plesne in gledališke produkcije, pri katerih je pomembna profesionalna tehnična izvedba. K ponudbi tudi vsa ostala zvočna oprema, potrebna za izvedbo prireditve: mešalna miza, mikrofoni (brezžični ročni ali naglavni in z vodniki) ter predvajalniki glasbe. Možno je tudi live snemanje koncertov po predhodnem dogovoru. Za postavitev ozvočenja poskrbi utečena ekipa, med prireditvijo pa za brezhiben potek skrbi tonski tehnik.

Več slik >>

Pošlji povpraševanje.

 

 

srednjeozvocenje

Veliko ozvočenje

2 × 5000 W do 2 × 7500 W

To ozvočenje je primerno za velike prireditve na prostem ali znotraj večjih dvoran, največkrat pri koncertih popularnih glasbenih skupin. K tej ponudbi spada tudi profesionalni monitorski sistem za nastopajoče glasbenike (performerje), mešalne mize, mikrofoni in ostala tehnično-zvočna oprema, potrebna za profesionalno izvedbo glasbene prireditve. Za postavitev ozvočenja poskrbi utečena ekipa, med prireditvijo pa za brezhiben potek skrbi tonski tehnik.

Več slik >>

Pošlji povpraševanje.

 
 

 
velikoozvocenje

Mobilno ozvočenje

2 × 450 W

Mobilno ozvočenje je primerno za drugačno in zelo učinkovito oglaševanje, spremljavo sprevodov, pustnih povork in vseh drugih premikajočih se prireditev. Primeri takšnega ozvočevanja so sprevodi Dedka Mraza po ulicah Maribora, ali pa oglaševanje koncerta “Piše se leto” nekaj dni pred samim dogodkom, takšno mobilno oglaševanje pa je mogoče ravno to, kar potrebuje vaš dogodek, da zanj izvejo še tisti, katerim se je uspelo izogniti televiziji, radiu ali Facebooku.

Več slik >>

Pošlji povpraševanje.

    


 
mobilnoozvocenje